domingo, 2 de agosto de 2015

Agenda del Espai Jove La Palmera


Cinema a la fresca
Dimecres, 5 d'agost
Obertura de l'espai a les 20:00h 
Cinema a les 22:00h
Després de setze anys vivint a Espanya, Fatimetu torna als campaments de refugiats sahrauís per assistir a l’enterrament de la seva mare. Allà es retroba amb els seus germans i amb l’obligació de fer-se càrrec de Hayat, la seva germana menor, que té una minusvalidesa. Per tirar endavant, amb els estalvis compra un cotxe i es dedica a repartir aliments entre les diferents wilayas (barris). Així entrarà en contacte amb una nova generació de joves sahrauís que lluiten per la seva supervivència i la seva dignitat.
Nit oberta "vaig demanar amor i em van donar un grapat de dàtils"
Dijous, 6 d' agost
Obertura de l'espai a les 20:00h
Acte a les 22:00h
Nit oberta de cabaret amb artistes de diferents disciplines. Propostes obertes, lliures estrafolàries... però amb un requisit. Tot ha de girar al voltant d'una frase: “Com si fos, aquesta nit, l'última vegada...”.


Música
Divendres, 7 d' agost
Obertura de l'espai a les 20:00h 
La Soul Machine 5 a les 22:00h
The Slingshots a les 23:00h

The Slingshots és una banda creada amb la idea de recordar i recuperar les bases rítmiques del funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l'energia del rock. Amb dos singles a les seves esquenes, arriba el moment de presentar el seu primer LP "Is this Soul?" (Rocafort Records, 2014). L'acollida per part de la premsa especialitzada en el gènere ha estat excel.lent: seleccionat en diferents publicacions entre els millors discos de 2014 a nivell nacional i internacional i punxat per Craig Charles en el seu Funk and Soul Show de la BBC britànica. La presentació del disc a Barcelona ha estat un èxit rotund, aconseguint esgotar les entrades anticipadament a la mítica sala Jamboree de la ciutat comtal i obligant al grup a realitzar un segon concert a la Sala Tarantos, en què també s'ha penjat el cartell de "Sold Out".
El directe de The Slingshots, molt potent i explosiu, farà que qualsevol oient gaudeixi de la seva música, la seva entrega i la seva energia, i que no pugui deixar de ballar des de la primera fins a l'última nota.


Música
Dissabte, 8 d' agost
Obertura de l'espai a les 10:30h
Acte de les 11:00h a les 14:30h

Vermouth Electronic és un projecte impulsat per Octavi Lobo i Nauzet Jonay, components del col · lectiu Cienwatios, amb la finalitat d'apropar els èxits d'ahir i avui de la música house, disc, electro i totes seves variants, utilitzant un format eclèctic de festa apta per tots els públics. Actualment organitzen les Disc Inferno i el Vermouth Electrònic ... Música
Dissabte,8 d' agost
Obertura de l'espai a les 20:00h 
The issues a les 22:00h
The Krav Maga a les 23:00h

 
The Krav Maga és un grup de Rock Alternatiu que mescla bastants estils diferents. Està format per Albert Basora (veu i guitarra), Dídac Mariné (bateria), Marc Grandio (guitarra) i David Miguel Cuenca (baix). És una jove formació, els seus integrants no superen els 20 anys, i que té poc més de mig any, ja que es va formar l’estiu de 2012 a Reus. Tot es va originar quan l’Albert va volgué formar un projecte d’Indie-Rock i se’n va en recordar del seu excompany de classes de guitarra, en Marc, que compartia gustos musicals amb ell. Poc després el David va entrar a Utopia (grup on militava l’Albert) i l’Albert li va proposar de que s’unís al projecte. Ell va acceptar i va portar a un bateria que coneixia, aquell era en Dídac...

La banda de Tarragona THE 
ISSUES presentarà un gran concert. Aquesta banda jove està composta de gent que porta molts concerts a la seva esquena , que toquen en bandes com CRIM ... i que recorden Presidents of the USA


Cinema a la fresca
Dimecres, 12 d'agost
Obertura de l'espai a les 20:00h 
Cinema a les 22:00h
El 30 de gener de 1972 els soldats britànics disparen contra civils desarmats que participen en una manifestació a favor dels drets civils. Aquest fet, conegut com el Diumenge de Sang, produirà una intensificació del conflicte a Irlanda del Nord, que desencadenarà vint-i-cinc anys de violència.

No hay comentarios: